Economie
Știri de ultimă oră din economia României, Moldovei, europeană și internațională, relații economice dintre SUA, UE, Rusia, comerț extern, relații și schimburi economice, bani și valută, monede străine, EURO, Dolar, bani

Teodorovici face praf Guvernul PNL – ”Afectat de pandemia de PROSTIE generalizată”

”Toți cei afectați de pandemia de PROSTIE manifestă simptome de declarații politice halucinante, afirmații contradictorii de la o zi la alta și acuze menite să ascundă propria mizerie sub preș”

BUCUREȘTI, 28 apr – Sputnik, Evan Răutu. Fără îndoială cel mai activ dintre foștii miniștri PSD, dar și unul dintre cei mai populari lideri social democrați ai momentului, Eugen Teodorovici contrează mereu afirmațiile guvernului Orban, mai ales în domeniul său – Finanțele.

De data asta însă Eugen Teodorovici intră într-o altă zonă sensibilă - situația locurilor de muncă! Ministrul a făcut un ”Bilanț” al stării de urgență, pentru ziua de ieri, 27.04.2020:

Pe scurt, acesta arată așa, conform fostului ministru:

- ”1.027.824 contracte individuale de muncă SUSPENDATE‼️”

- ”260.171 contracte individuale de muncă ÎNCETATE‼”

Concluzie intermediară: ”Pandemiei COVID -19 i se suprapune pandemia de PROSTIE generalizată la nivelul guvernului”.

De fapt, scrie Teodorovici, acesta este ”bilanțul incompetenței lui Orban și a unui întreg guvern, ce se reflectă în rezultatul DEZASTRUOS al măsurilor luate de habarniștii liberali pentru compensarea efectelor COVID-19 asupra economiei românești!!!”.

Care e alternativa lui Eugen Teodorovici? Așa cum a mai spus - sprijinirea continuării activității firmelor!

”În loc să dispună măsurile necesare pentru sprijinirea CONTINUĂRII activității firmelor din România, pentru a evita concedierea sau trimiterea în șomaj a salariaților, adevărații comuniști - liberalii aflați acum la guvernare - zadarnic încearcă acum să trateze EFECTELE și nu CAUZA‼️”, scrie ministrul PSD.

Eugen Teodorovici are și o reacții la declarațiile dure și războinice ale miniștrilor liberali – în special finanțistul Cîțu și premierul Orban, de obicei - pe care îi consideră atinși de ”pandemia de prostie”.

”Toți cei afectați de pandemia de PROSTIE manifestă simptome de declarații politice halucinante, afirmații contradictorii de la o zi la alta și acuze menite să ascundă propria mizerie sub preș”, scrie Teodorovici, încheind cu celebrele sale „haștaguri” -  ”PNL EGAL incompetență” și ”Opriți ciuma galbenă”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала