Coronavirus
Coronavirus (COVID-19), infecție ce a afectat întreaga lume, inclusiv România și Moldova - ultimele știri despre simptome, tratament, vaccinare, cazuri de infectare, decese

Cel mai experimentat doctor rupe tăcerea! Aruncă în aer toată politica anti-COVID!

”Trebuie ca ceea ce englezii vorbesc și spun common health, imunitatea de ciurdă, de grup, să ajungă la un alt nivel - virusul acesta, ca orice virus respirator, nu iartă pe nimeni…”

BUCUREȘTI, 3 aug – Sputnik. Cel mai experimentat epidemiolog român, prof. dr. Traian Ionescu, fost reprezentant al României la Organizația Mondială a Sănătății a acordat un interviu fulminant, în care face praf modul în care autoritățile și specialiștii noastre au gestionat epidemia.

”Modul în care autoritățile și specialiștii de la noi ar fi trebuit să gestioneze pandemia de coronavirus, descrise de epidemiologul  dr. Traian Ionescu, fost reprezentant al României la Organizația Mondială a Sănătății”, notează Vasile Barbu, președintele Asociației Bolnavilor din România, într-o postare pe Facebook

Pe scurt, prof. Dr. Ionescu spune clar: trebuiau izolate sursele și focarele, apoi realizată imunizarea de turmă până la apariția unui vaccin împotriva coronavirusului.

Iată selecțiuni din interviul realizat de Alessandra Stoicescu pentru ”Observator”. Menționăm că sunt pasaje din interviu pe care îl puteți viziona la finalul textului.

”Felul cum s-au raportat mortalitățile și felul cum s-au referit la teste este total fals, este total greșit, total ducând în eroare treaba, spunând întâi bolnavi noi, apoi număr de teste. După aia?! Infectați şi număr de teste. Ei s-au apucat să numere ceea ce nu au ştiut. Nu au știut să dea întâi definiția”, explică Traian Ionescu.

Prof. dr. Traian Ionescu pune punctul pe ”i”: ”putem scăpa de virus doar prin imunitate de turmă”.

”Trebuie ca ceea ce englezii vorbesc și spun common health, imunitatea de ciurdă, de grup, să ajungă la un alt nivel”, spune Ionescu, arătând că ”Virusul acesta, ca orice virus respirator, nu iartă pe nimeni… și dacă se ascunde ăla în cotețul de gâini și acolo îl găsește virusul respectiv”.

Și, atenție: ”Dacă nu există act medical să poți să ridici imunitatea populației, această imunitate trebuie să fie câștigată și nu poate fi câștigată apărându-te total și nevenind în contact cu infecția până nu apare vaccinul”.

De aceea, marele epidemiolog spune că ”această închidere a făcut să crească volumul de persoane neimune. Trebuia să dea drumul treptat, treptat, grupurilor de indivizi ca să vină în contact cu virusul”.

”Când ai dat drumul unei populații care deja începuse să fiarbă, fiind închisă în casă, oamenii nu au mai avut încredere și au rupt barajele”, a spus dr. Ionescu. ” O populație închisă, neimună, proaspătă le-au oferit-o virusurilor. Dăm drumul și apare o izbucnire și pe urmă iar închidem tot”.

În aceste condiții, dacă o ținem de această linie, ”anul 2022 va fi anul în care se va reuși să se izoleze acest virus”.

”Invențiile astea extraordinare, de a bloca, de a închide, de a sancționa, de a da cu biciul sunt formidabile la români!...  Carantina la noi înseamnă că oamenii stau închiși, dar în timpul acesta care este interesul tău? Să știi dacă sunt infecțioși sau neinfecțioși”, spune dr. Ionescu, subliniind ”Exact asta ar fi vrut să facă şi acum autorităţile române - studii despre virus. Să-l facă mai vizibil pe inamicul invizibil”.

Traian Ionescu, conchide – ”în Epidemiologie sunt timpi pe care nu-i pierzi… adică cei care au spus că serologia se face numai la sfârșitul unei epidemii habar nu au despre ce e vorba”.

”Serologia și analiza virusului se face în timpul procesului respectiv. Nu se face în coadă. Natura ne-a arătat că o mică vietate de 80-100 nanomicroni ne-a pus în genunchi și a pus tot globul în genunchi”, a spus Traian Ionescu.

Prof.dr. Traian Ionescu a fost peste 20 de ani reprezentant al României la OMS. A avut de-a face cu 107 epidemii, spune el.

Dr. Ionescu povestești că a folosit carantinarea în 1987, în timpul unei epidemii de holeră izbucnite în zona canalului Dunăre-Marea Neagră.

A povestit că Nicolae Ceauşescu i-a ordonat personal ”să ţină secret şi să împiedice boala să ajungă la Bucureşti - a închis atunci mai multe localităţi şi a testat, în repetate rânduri, toată populaţia din zonă”.

Menționăm că vom reveni cu alte declarații ale dr. Traian Ionescu, dar merită urmărit și cel prezentat de Antena 1.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала