Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Patrula ruso-turcă, atacată pe o șosea din Idlib

© Sputnik / Michael AlaeddinВоенная полиция РФ на северо-востоке провинции Алеппо в Сирии
Военная полиция РФ на северо-востоке провинции Алеппо в Сирии - Sputnik Moldova-România
Patrula comună ruso-turcă din Siria a fost supusă unui atac cu un lansator de mine antitanc pe o șosea din Siria.

CHIȘINĂU, 25 aug – Sputnik. Patrula ruso-turcă a fost atacată cu un lansator de mine antitanc în preajma localității siriene Urum al Jauz, în partea de sud al zonei de deescaladare Idlib, a anunțat centrul de reconciliere a părților în conflict din Siria, citat de RIA Novosti.

Военная полиция РФ на северо-востоке провинции Алеппо в Сирии - Sputnik Moldova-România
Rusia
Un general maior rus a murit în Siria în urma unei explozii

Doi militari din Rusia s-au ales cu contuzii ușoare, fiindu-le acordat ajutor medical la fața locului. Starea celor răniți este una satisfăcătoare. Totodată, a fost avariat transportatorul blindat BTR-82, care a fost evacuat.

Patrularea șoselei M-4 a fost suspendată, iar militarii au revenit la bază.

Săptămâna trecută în timpul deplasării automobilului militarilor turci din cadrul patrulei comune cu Rusia a fost detonat un dispozitiv explozibil. La mijlocul lunii iulie, teroriștii au detonat un dispozitiv explozibil artizanal pe șoseaua M-4, în apropierea localității Arihah. Atunci trei militari din Rusia a fost răniți ușor. A avut de suferit și echipajul turc al mașinii blindate.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала