Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Pavelescu: ”Nu, dle ambasador, nu ne sunteți un prieten!”

În fine, liderul unui partid important pentru istorie are curaj să se ia de tupeistul ambasador Adrian Zuckerman și să îi dea ipocrizia și interesele în vileag: ”Nu sunteți un prieten al poporului român!”

BUCUREȘTI, 3 nov - Sputnik. Declarațiile și atitudinea ambasadorului SUA îl revoltă pe liderul PNȚCD, celebrul avocat Aurelian Pavelescu!

Adrian Zuckerman - Sputnik Moldova-România
NUCLEARA: Zuckerman, interes ascuns cu companiile municipale

Președintele partidului martirilor îi aruncă în față așa zisului diplomat funcțiile pe care și le arogă: ”ADRIAN ZUCKERMAN, Ambasador al SUA în România, Primar al Capitalei, Prim-ministru și Președinte al României, Șef al Parlamentului, Șef al Justiției și Curții Constituționale, Șef al investitorilor!”.

Pavelescu atrage atenția la declarația lui Zuckerman privind ”privatizarea” totală: ”A dat ordinul final al privatizării României, ce-a mai rămas din ea, supușilor politici, cei care n-au nicio legătură cu poporul român!”.

”Nu, dle ambasador, nu sunteți un prieten al poporului român, așa cum clamați, să nu credeți că poporul nu înțelege că este captiv, și-a pierdut libertatea, iar democrația a devenit vorbă goală”, scrie Pavelescu, amintindu-i ambasadorului că ” Au mai fost și alții care și-au arogat puterile dvs. aici, ”pe care lumea nu putea să-i mai încapă”, nu sunteți primul”.

Mesajul final este ferm: ”Este vremelnic ce faceți, nu doar banii contează, disprețuiți mai departe, SUA este departe”, scrie Aurelian Pavelescu.

Reamintim însă că, în afara lui Aurelian Pavelescu, președintele partidului istoric PNȚCD, și a lui Dan Chitic, președintele Partidului Alianța Națională - suveranist, nici un al lider politic cu notorietate NU a reacționat în fața declarațiilor și atitudinii ambasadorului SUA!

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала