Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Iohannis anunță un nou pachet de sprijin pentru Moldova

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut un anunț care interesează direct cetățenii Republicii Moldova – un nou pachet de sprijin

BUCUREȘTI, 17 nov – Sputnik. În conferința de presă de la Cotroceni, președintele Iohannis a declarat că a vorbit la telefon cu președintele ales al Republici Moldova, Maia Sandu, căreia i-a promis că va face o vizită la Chișinău.

Incendiu Piatra Neamț - Sputnik Moldova-România
Iohannis, abuz politic de tragedia de la Neamț, atac violent!

”Am avut o discuție cu doamna președinte ales Maia Sandu, ieri, imediat după ce am aflat rezultatul îmbucurător al alegerilor prezidențiale din Moldova”, a spus Iohannis. ”Am felicitat-o pe doamna Sandu și, la invitația domniei sale, i-am promis că voi face o vizită în Republica Moldova, imediat după ce va prelua funcția de președinte al Republicii Moldova.

Mai mult, Iohannis a subliniat că a discutat cu premierul Ludovic Orban în vederea unui nou pachet de sprijin pentru Republica Moldova.

”Cu premierul am discutat la foarte puțin timp, cred că la o oră după ce am avut acea convorbire telefonică, și am început să căutăm soluții pentru un nou pachet de sprijin care cu siguranță va fi necesar pentru Republica Moldova”, a declarat Iohannis.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала