Internaţional
Cele mai importante știri internaționale, breaking news, știri externe de ultimă oră, Europa, SUA, Rusia, NATO, UE, pe surse, analize și comentarii

Lavrov: SUA să nu mai intervină în Orientul Mijlociu

© Пресс-служба МИД РФ / Trecere la banca de fotografiiВстреча глав МИД РФ и Ирака С. Лаврова и Ф. Хусейна
Встреча глав МИД РФ и Ирака С. Лаврова и Ф. Хусейна - Sputnik Moldova-România
Statele Unite trebuie să evite orice amestec în problemele din Orientul Mijlociu, pentru a nu crea noi amenințări pentru statele din această regiune, consideră Lavrov.

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, consideră că este foarte important ca SUA să evite în viitor orice “aventuri” în Orientul Mijlociu, care ar putea să creeze amenințări pentru întreaga regiune.

Визит главы МИД РФ С. Лаврова в Армению - Sputnik Moldova-România
Rusia
Lavrov s-a întâlnit cu ministrul armean de externe

“Amestecul SUA și a aliaților lor în Irak, Siria, Libia nu a îmbunătățit cu nimic viața din aceste țări. Doar a creat probleme, pe care cetățenii acestor state, respectiv, politicienii și guvernele sunt nevoiți să le depășească”, a declarat diplomatul rus în cadrul unei conferințe de presă, susținute după o întrevedere cu omologul său irakian, Fuad Hussein.

“Desigur, e important ca în viitor conducerea americană să evite astfel de aventuri externe, cu atât mai mult, aventuri care aduc niște amenințări pentru toți din această regiune”, a subliniat Lavrov.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала