Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Stepanakert: Peste 12 hectare deminate de militari ruși de menținere a păcii

© Sputnik / Maksim Blinov / Trecere la banca de fotografiiСпециалисты противоминного центра Минобороны РФ приступили к работе в Карабахе
Специалисты противоминного центра Минобороны РФ приступили к работе в Карабахе - Sputnik Moldova-România
Ministerul Apărării al Federației ruse a oferit informații privind activitățile pe care le desfășoară trupele de geniu din cadrul contingentului rus de menținere a păcii din Nagorno-Karabah.  

CHIȘINĂU 13 dec - Sputnik. Mai bine de 12 hectare au fost deminate în Stepanakert timp de 24 de ore de militarii ruși din trupele de menținere a păcii. Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării al Federației Ruse. 

Репетиция парада Победы во Владивостоке - Sputnik Moldova-România
EDITORIALIST
Ce armă a ajutat Azerbaidjanul în conflictul din Karabah
“Soldații ruși de menținere a păcii au efectuat lucrări de geniu și au deminat un teren în regiunea aeroportului Stepanakert, în case private, grădini, dar și în preajma liniile electrice de înaltă tensiune. Timp de 24 de ore a fost deminat în jur de 12 hectare, 130 de clădiri și au fost găsite și nimicite 172 de obiecte explozive”, au remarcat responsabilii din Ministerul Apărării.

Ei au mai spus că obiectele explozive detectate sunt duse pe un poligon special amenajat unde sunt nimicite. Minele care nu pot să evacuate sunt distruse pe loc, respectându-se măsurile de securitate, transmite RIA Novosti.
Cu ajutorul trupelor rusești de menținere a păcii, timp de 24 de ore, au fost restabiliți 48 de piloni, 31 de transformatoare și 17,2 km de linie electrică.
În total, trupele de geniu din cadrul misiunii rusești de menținere a păcii din Nagorno-Karabah au deminat 150 de hectare, 32 de km de drum și au identificat și distrus peste 4,7 mii de obiecte explozive.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала