Internaţional
Cele mai importante știri internaționale, breaking news, știri externe de ultimă oră, Europa, SUA, Rusia, NATO, UE, pe surse, analize și comentarii

SUA: o persoană spitalizată după un incident cu împușcături

© AFP 2021 / ALEX WONGПатрульная полиция в метро в Вашингтоне
Патрульная полиция в метро в Вашингтоне - Sputnik Moldova-România
Autoritățile din SUA încearcă să dea de capătul evenimentelor care au dus la împușcăturie care un implicat un agent FBI la bordul unui metrou din Washington.

BRUXELLES, 15 dec - Sputnik. O persoană a fost spitalizată cu rană prin împușcare în urma incidentului de astăzi de la metroul din Washington, relatează RT

Temperarea SUA și NATO: Exerciții ale forțelor nucleare strategice rusești  - Sputnik Moldova-România
Video
Temperarea SUA și NATO: Exerciții ale forțelor nucleare strategice rusești

Poliția Metroului a fost informată cu privire la împușcături implicând un agent FBI pe un tren de metrou lângă stația de la Centrul Medical din Bethesda, Maryland, marți dimineața.

O victimă împușcată a fost transportată la spital, au spus oficialii, fără să dea detalii despre persoana respectivă.

Poliția încă investighează incidentul. Un purtător de cuvânt al FBI a refuzat să comenteze atunci când a fost contactat de presă, dar unele ziare au raportat că agenția federală a lansat deja propria sa investigație cu privire la împușcătură.

Stația de metrou a fost închisă două ore, cu trenurile trecând fără să oprească, dar apoi a fost redeschisă publicului. Stația este localizată lângă Centrul Medical Național Militar Walter Reed și lângă Institutul Național de Sănătate.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала