Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Noua tulpină de Covid 19, prezentă și în România

Prezența noii tulpine Covid 19 a fost confirmată de autorități și în România, la o pacientă din județul Giurgiu

BUCUREȘTI, 8 ian - Sputnik. Noua tulpină de Covid-19 a fost confirmată și în România la o pacientă care, însă, nu a călătorit în străinătate. Pacienta nu e internată și are simptome ușoare, persoana fiind de proveniență din județul Giurgiu.

Medicina - Sputnik Moldova-România
Precizări despre NOUA tulpină de COVID, în România

„Confirmarea e de o oră - o oră și ceva. E vorba de o tânără de 27 de ani din județul Giurgiu, care s-a prezentat la spitalul nostru în data de 3, cu simptome minime. A fost testată și lăsată să plece acasă. Din datele pe care le avem, nu a călătorit în afara țării. Urmează ca DSP să facă o anchetă epidemiologică amănunțită”, a declarat, pentru B1 TV, Dr. Cătălin Apostolescu, medic primar al secției clinice VII „Terapie Intensivă Adulți” și purtător de cuvânt al Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București.

A mai existat un alt posibil caz de pacient cu tulpina nouă la sfârșitul săptămânii trecute, dar informația a fost negată de autorități.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала