Internaţional
Cele mai importante știri internaționale, breaking news, știri externe de ultimă oră, Europa, SUA, Rusia, NATO, UE, pe surse, analize și comentarii

Un jurnalist de la New York Times s-a vaccinat cu Sputnik V - iată experiența lui

© Sputnik / Aleskey Maichev / Trecere la banca de fotografiiТестирование на COVID-19 в лаборатории НИИ Склифосовского
Тестирование на COVID-19 в лаборатории НИИ Склифосовского - Sputnik Moldova-România
Corespondentul New York Times Andrew Kramer a povestit că a fost vaccinat împotriva Covid-19 cu Sputnik V. El a explicat într-un articol de ce și-a oprit alegerea la vaccinul rusesc și a vorbit despre procesul de vaccinare la Moscova.

După ce s-a vaccinat cu Sputnik V, corespondentul New York Times a relatat într-un articol de ce el a ales vaccinul rusesc și cum are loc vaccinarea la Moscova.

Andrew Kramer a indicat că a luat această decizie după ce a analizat testele de pregătire. Potrivit lui, principalele semne de întrebare din partea scepticilor au apărut din cauza înregistrării lui rapide. Dar, după cum a subliniat el, s-a asigurat mai întâi de siguranța compoziției acestui vaccin.

„Rezultatele testelor par a fi o veritabilă reușită a oamenilor de știință rusi”, a adăugat corespondentul, amintind că această țară are o istorie lungă de reușite în materie de creare a vaccinurilor încă din vremurile Uniunii Sovietice.

În plus, el a atras atenția asupra disponibilității și logisticii bune în spitalele rusești. Potrivit lui, vaccinarea în Rusia este clară și fără confuzii.

Conform jurnalistului, el n-a avut efecte secundare despre care îl avertizaseră medicii, precum dureri de cap severe și febră.

El a mai indicat că vaccinul rusesc este comparat de unii cu arma kalașnikov, deoarece este „simplu și eficient” în acțiunea sa.

Înregistrare prea rapidă a vaccinului Sputnik V?

Andrew Kramer a explicat că nu credea în polemicile politice din jurul vaccinărilor în lume și că el consideră că înregistrarea rapidă a vaccinului este „politizată”.

Cu toate acestea, el i-a sfătuit pe cititorii săi să atragă atenția asupra faptului că Sputnik V a fost deja furnizat Belarusului, Argentinei și altor țări și, prin urmare, toate consecințele grave ar fi deja cunoscute.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала