Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Lovitură în presă: Turcescu revine… unde nu se aștepta nimeni!

Cunoscutul și controversatul realizator TV revine în mass media – va prelua un important proiect de televiziune al unui grup opus zonei politice cu care a ajuns parlamentar

BUCUREȘTI, 21 ian – Sputnik. Apreciat și controversat totodată, Robert Turcescu reia activitatea din presă după ce partidul din care face parte, PMP, a eșuat în tentativa de a intra din nou în parlament.

Neașteptat este că fostul parlamentar se alătură grupului media patronat de Dan Andronic, unul dintre cei care l-au atacat puternic pe Traian Băsescu, cel căruia Turcescu îi datorează cariera politică.

Dan Andronic a explicat  că ”Robert Turcescu va prelua, alături de Mirel Curea, proiectul EVZ TV în care urmează să investim o cantitate respectabilă. De bani și timp”.

”În aceeași echipă este și Simona Ionescu, redactorul-șef al Evenimentului Zilei, care nu va pleca decât când va vrea ea!”, scrie Andronic, lăsând să se înțeleagă că există niște probleme interne.

Andronic anunță că alături de Robert Turcescu ”vor mai veni câțiva ziariști de marcă în perioada următoare”.

„Mi-am propus să transform EvZ și Capital într-o întreprindere a celor care scriu și apar la TV. Din care să aibă de câștigat și de care să fie mândri”, scrie Andronic, completând ”Eu, așa cum am mai spus, rămân ziarist. Nu am nevoie de vreun titlu ca să scriu o știre sau ca să fac un interviu”.

Interesant ar fi dacă Robert Turcescu – și mai ales cei de la MApN – ar lămuri povestea apartenenței sau colaborării cu serviciile armatei. Bănuim că și pe Dan Andronic îl interesează.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала