Economie
Știri de ultimă oră din economia României, Moldovei, europeană și internațională, relații economice dintre SUA, UE, Rusia, comerț extern, relații și schimburi economice, bani și valută, monede străine, EURO, Dolar, bani

Rotenberg a anunțat că el este beneficiarul „palatului” din Gelendjik

© Screenshot / Youtube / Mash VideoMash опубликовал репортаж из "дворца" в Геленджике
Mash опубликовал репортаж из дворца в Геленджике - Sputnik Moldova-România
Omul de afaceri Arkadi Rotenberg a declarat că el este beneficiarul complexului de clădiri din Gelendjik, care a devenit faimos după publicarea în mass-media a materialului bloggerului Alexei Navalnîi.

Omul de afaceri Arkadi Rotenberg a recunoscut că el este beneficiarul așa-zisului „palat” din Gelendjik, anunță RIA Novosti.

"Acum nu va mai fi un secret <...>. Este un obiect destul de complicat, au fost mulți creditori și am reușit să devin beneficiar. Aceasta este o descoperire, un loc superb", a spus Rotenberg pentru canalul Telegram Mash.

Antreprenorul a menționat că a devenit beneficiar acum câțiva ani, când a reușit să ajungă la un acord cu creditorii și a decis să construiască un apart-hotel pe acest teritoriu.

Mash опубликовал репортаж из дворца в Геленджике - Sputnik Moldova-România
Rusia
Mash a publicat un reportaj din "palatul" din Ghelendjik

El a recunoscut că știe despre reputația scandaloasă a acestui obiect, dar a asigurat că „nu este nimic ilegal acolo”.

Anterior, jurnaliștii canalului Telegram Mash au făcut un „tur” prin clădirea din Ghelendjik, care a devenit faimoasă după publicarea în mass-media a materialului bloggerului Alexei Navalnîi. Ei au stabilit că „palatul” se află în stadiul zero al construcției. Corespondenții au reușit să vadă 16 camere identice: "cameră de beton după cameră de beton".

Potrivit Rotenberg, construcția va fi finalizată în termen de doi ani. „Totul se efectuează foarte atent, eficient și profesional”, a adăugat el.

Proprietatea „palatului” a fost atribuită anterior președintelui rus Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a declarat că nu a urmărit filmul despre "palatul" din Ghelendjik, deoarece nu a avut timp, dar a cercetat în fugă videoclipurile pe care i le-au adus asistenții săi. El a menționat că niciuna dintre proprietățile din "investigație" nu îi aparține și nu i-a aparținut nici lui, nici rudelor sale.

Secretarul de presă al președintelui, Dmitri Peskov, a declarat că proprietarul palatului din Ghelendjik este unul sau mai mulți antreprenori. Potrivit acestuia, Kremlinul nu va dezvălui numele acestuia/acestora, întrucât acest lucru ar fi incorect. Administrația șefului statului a declarat, de asemenea, că știa despre pseudodezvăluirile și atacurile informatice iminente.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала