Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Monica Pop se revoltă după reacțiile la vaccin: ”E SIGUR?! Cuvântul nu există în medicină”

© Inquam Photos / Adel Al-HaddadDr. Monica Pop
Dr. Monica Pop - Sputnik Moldova-România, 1920, 09.02.2021
”A fost o campanie de dezinformare, nu de informare”, a declarat dr. Monica Pop, subliniind că trebuia să se spună de la început că sunt și efecte adverse, chiar severe

BUCUREȘTI, 9 feb – Sputnik. Medicul Monica Pop s-a revoltat după ce a urmărit declarațiile lui Ion Cristoiu, care a relatat cât de rău s-a simțit după a doua doză de vaccin tip ARN Messenger.

”Cum să știe lumea, dacă s-a spus pe toate televizoarele că e un vaccin sigur? Cuvântul acesta nici nu trebuie să există în medicină. Nu există cuvântul acesta!”, a exclamat Monica Pop. ”

Celebrul medic și manager de spital consideră că ”trebuiau să spună de la început că sunt și efecte adverse, că unele sunt foarte severe - că sunt puține acelea severe, dar sunt!”.

Ion Cristoiu - Sputnik Moldova-România, 1920, 09.02.2021
Societate
Știrea nopții: Ion Cristoiu se simte rău după rapel!

”Când eu am spus că nu știi ce te poate aștepta după un timp, pentru că nu sunt studii în sensul acesta, știți bine ce s-a întâmplat”, a declarat Monica Pop, amintind se campania dezlănțuită împotriva sa.

Monica Pop subliniază și incertitudinile privind vaccinul AstraZeneca: ”Înțeleg că acest vaccin de la AstraZeneca este contraindicat persoanelor peste 55 de ani, pentru că nu s-au făcut studii”.

”Păi dacă nu s-au făcut studii, nu putem să fim sceptici?”, întreabă dr. Pop. ”Nu e normal să știm și să fim informați?”.

Concluzia este gravă: ”Foarte bine spune domnul Cristoiu, aceasta a fost o campanie de dezinformare, nu una de informare”, a declarat dr. Monica Pop la Antena 3.

***

Ion Cristoiu a descris prin ce a trecut după ”rapel”: ”Eu m-am simțit cumplit de obosit - și am înțeles că nu sunt singurul - aseară, când am înregistrat pastila mea video, toți au remarcat faptul că abia vorbeam”.

”Am dormit vreo oră-două, dar NU am reușit să mă refac - aseară eram mort de oboseală. M-am trezit dimineață vioi, dar pe la prânz iar m-am simțit obosit”, a povestit Cristoiu, subliniind: ”Eu am reclamat faptul că există posibilitatea unor reacții adverse și că nimeni nu le previne”.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала