Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Ciutacu despre ministru: ”Îi dădeam un șut în c*r pe scări și-l întrebam unde se grăbește”

© Inquam Photos / Octav GaneaVictor Ciutacu
Victor Ciutacu - Sputnik Moldova-România, 1920, 10.02.2021
Cunoscutul jurnalist a reacționat dur după ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și-a publicat ”dovezile” că ar avea studii superioare

BUCUREȘTI, 10 feb – Sputnik. Ziaristul și omul de televiziune Victor Ciutacu a avut cea mai spumoasă replică în scandalul ”dovezilor” privind studiile ministrului  Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce acesta și-a publicat diploma de studii pe Facebook.

”Deci Vlăduț Magicianu' a produs o hârtie care-i dă și facultatea, și masterul la pachet? Una cu tot cu doctorat inclus n-aveau ăia în ofertă?”, remarcă Victor Ciutacu – o constatare pe care au făcut-o, de altfel, mai mulți universitari.

Ziaristul lansează o replică… a zilei, s-ar putea spune: ”Mi-e silă să o postez, dar, dacă venea unul la mine cu așa ceva în vederea angajării, îi dădeam un șut în cur pe scări și îl întrebam unde se grăbește”.

”Chestia aia e o jignire pentru toți cei care au făcut școala pe bune, aici sau oriunde pe planetă”, scrie Ciutacu.

Pe de altă parte, nici răspunsul Ministerului Educației nu scapă de observația ziaristului!

„Nu mai zic că răspunsul Ministerului Educației de la noi, cel cu privire la așa-zisa echivalare a studiilor, emis când gagiul era deja șef de cabinet al unui ministru plin în România, conține ditamai virgula între subiect și predicat...” a scris Victor Ciutacu, pe Facebook.

Reamintim că, în urma presiunii făcute de mass media și de personalități publice, ministrul Vlad Voiculescu și-a publicat o așa zisă diplomă de studii.

În prealabil, mai mulți ziariști au susținut că există dovezi clare că actele de studii ale ministrului nu ar fi reale. Voiculescu a postat documente din care ar rezulta că urmat masterul la Vienna University of Economics and Business Administration.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала