Internaţional
Cele mai importante știri internaționale, breaking news, știri externe de ultimă oră, Europa, SUA, Rusia, NATO, UE, pe surse, analize și comentarii

Şocant: directoarea unei grădinițe, ameninţată cu moartea pentru că a refuzat un dosar

CC0 / Pixabay / FeeLoona / Детский сад
Детский сад - Sputnik Moldova-România, 1920, 11.02.2021
Directoarea unei grădinițe a cerut unei bunici, care venise să-și înregistreze nepotul, să revină cu dosarul complet, deoarece îi lipseau niște documente administrative, însă bunica a amenințat-o cu moartea.

BUCUREŞTI, 11 feb – Sputnik. Venind să-și înregistreze nepotul într-o grădiniță din Alès, Franţa, bunica unui copil a ajuns să o amenințe pe director cu moartea, după ce aceasta i-a refuzat dosarul incomplet, relatează Midi Libre.

Grădiniță - Sputnik Moldova-România, 1920, 28.12.2020
Educație
Schimbări la grădiniță, propuse în programul de guvernare

Incidentul a avut loc luni, 8 februarie, la grădinița Marie-Curie. După ce directoarea unității i-a cerut să se întoarcă cu documentele administrative care lipseau din dosar, bunica a amenințat-o cu moartea.

În urma acestui incident a fost chemată poliția, care a securizat grădiniţa până la sfârşitul programului. De asemenea, directoarea a depus o plângere.

Totuşi, a doua zi, bunica s-a întors cu doi fii ai ei pentru a pune presiune asupra profesoarei. Presa locală a precizat că aceasta a încercat să o oblige pe directoarea unității să-și retragă plângerea.

În ciuda încercărilor sale, bunica a fost arestată. Pe 10 februarie s-a prezentat în fața procurorului. În timpul anchetei, bunica a încercat mai întâi să nege acuzațiile care i s-au adus și să-și minimizeze vinovăția. Însă, în cele din urmă, le-a recunoscut și a acceptat să-și ceară scuze, potrivit Sputnik France

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала