Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Circulația de seară ar putea fi limitată cu încă o oră

© Inquam Photos / Virgil SimonescuPoliția română
Poliția română - Sputnik Moldova-România, 1920, 08.03.2021
Surse guvernamentale citate de mai multe publicații au indicat faptul că se ia în calcul reducerea libertății de circulație a persoanelor cu o oră, de la ora 23.00 la ora 22.00

BUCUREȘTI, 8 mar – Sputnik. Potrivit unor surse guvernamentale citate în mai multe publicații mass-media centrale, Guvernul ar lua în calcul să limiteze circulaţia persoanelor în timpul nopţii de la ora 22.00.

Vlad Voiculescu - Sputnik Moldova-România, 1920, 08.03.2021
Politică
Pus în încurcătură de presă, Voiculescu anunță noi restricții

Acest lucru înseamnă reducerea cu o oră a libertății de circulație, pentru că în prezent, restricţiile de circulaţie sunt impuse de la ora 23.00. În prezent, persoanele care părăsesc locuinţa după ora 23.00 trebuie să aibă asupra lor o declaraţie pe proprie răspundere.

Discuţia despre limitarea circulaţiei începând cu ora 22.00 are loc în contextul creşterii numărului de infectări cu COVID-19, fiind una dintre măsurile mai dure care ar urma să fie adoptate pentru a stopa răspândirea pandemiei.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала