Preotul Milea: ”În spate sunt mișcări satanice”

© Sputnik / Georgiana ArsenePreotul Mihail Milea
Preotul Mihail Milea - Sputnik Moldova-România, 1920, 10.03.2021
Mihail Milea a vorbit despre ofensiva împotriva Bisericii Ortodoxe Române, despre scopul acestor acțiuni, precum și despre efectele lor. De asemenea, preotul a subliniat importanța colosală a Bisericii în viața oamenilor.

Claudiu Târziu și George Simion, AUR - Sputnik Moldova-România, 1920, 28.02.2021
AUR calcă strâmb: amestecă Biserica în mizeriile NATO… și nu numai
BUCUREȘTI, 10 mart – Sputnik. În ultimul timp, vedem cum se duce o adevărată ofensivă împotriva Bisericii Ortodoxe Române.

Preot profesor doctor Mihail Milea a vorbit, exclusiv pentru Agenția de Presă Sputnik, despre acest aspect, subliniind că sloganul strigat în stradă de mulți români – ”Vrem spitale, nu catedrale” – nu a rămas fără urmări.

El spune că Dumnezeu a ascultat rugăciunea acestor oameni tineri care au strigat în stradă și iată că a venit această pandemie și, într-adevăr, a fost nevoie de multe spitale, s-a oprit construcția bisericilor – care nu făceau rău nimănui.

”Și acum se fac spitale, și se vor mai face spitale pentru această necredință și ură față de mama noastră. Să nu uităm că, pentru noi, românii, prima școală e datorită Bisericii. Primii profesori au fost preoții. Să nu uităm că Biserica a creat primele spitale prin Sfântul Vasile cel Mare care a avut în România un mare nepot pe Sfântul Mucenic Sava de la Buzău”, a declarat preotul Mihail Milea.

Acesta a subliniat că avem o mamă care ne dă viață și noi îi dăm cu piciorul. ”E păcat strigător la cer”, a adăugat Milea.

Preotul a subliniat că Biserica, în sine, nu este doar o simplă clădire. Biserica este o instituție și nu este făcută de oameni, fiind chiar casa Lui Dumnezeu, locul cel mai sfânt.

Care ar fi, însă, scopul acestor atacuri la adresa Bisericii Ortodoxe Române?

Preotul Mihail Milea spune că scopul este unul de destabilizare, de îi facă pe oameni să devină necredincioși, răi, să-i determine chiar să se sinucidă, pentru că nu mai au nici o speranță.

”În spate sunt mișcări satanice care încearcă să pună stăpânire pe omenire dar nu-i va ajuta Dumnezeu pentru că oamenii își vor da seama că tot răul de astăzi vine de la diavol”, a adăugat preot profesor doctor Mihail Milea.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала