Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

O cunoscută judecătoare condamnă restricțiile: “Ne închid, că habar nu au ce să facă!”

Mădălina Elena Dârdeci - Sputnik Moldova-România, 1920, 14.03.2021
Una dintre cele mai cunoscute judecătoare este revoltată din cauza atitudinii autorităților – de neputința dovedită, combinată cu măsuri radicale la care supun de un am societatea românească

BUCUREȘTI, 14 mar – Sputnik. Mereu atentă la ceea ce se petrece în viața cetății, judecătoarea Mădălina Elena Afrăsinie Dârdeci a reacționat de multe ori public, dovedind atât acuitatea observației, cât și talentul de a scrie pe sufletul oamenilor.

Poliția română - Sputnik Moldova-România, 1920, 14.03.2021
Societate
E oficial: ce restricții intră de azi în vigoare

Acum, șa un an după declararea pandemiei, președinta secției VI Civilă de la Tribunalul București are o reacție puternică – revoltată atât de multele dovezi că, de fapt, nu se știe și nu de rezolvă mare lucru – iar pe de altă parte se continuă cu măsuri dure, încălcând chiar drepturile cetățenilor. 

”După un an de la debutul "plandemiei" știm că... nu știm nimic!”, scrie judecătoarea, subliniind – ”Am renunțat la drepturi, am acceptat să purtăm cârpe pe gură şi nas, ne-am îmbolnăvit, ne-am vaccinat, ne-am înstrăinat unii de ceilalți, ne-am canibalizat, ca să ce? După un an suntem la fel”.

Mădălina Afrăsinie nu lasă lucrurile doar sub semnul dubiului  - și, în fața probelor de toate felurile, dă verdictul: ”"Ne închid" pentru că este cea mai simplă metodă când habar nu au ce să facă...”.

Altfel spus, judecătoarea își exprimă clar scepticismul: ”Nu a dat rezultate anul trecut, nu va avea efect nici anul acesta”.

Rezultatul este oare conform „plandemiei”?... Judecătoarea pare a adopta acest termen – și mai ales sensul său – planul ascuns!

”Și totul ca să... continuam să ne înstrăinam, să ne insultăm şi să ne împărţim în vaccinaţi ”şi teroriști”... Un alt an în care nu vom fi noi...”, încheie judecătoarea excelenta sa notă-eseu.
© Screenshot / Facebook / Mădălina Elena DârdeciMădălina Elena Dârdeci, fostă judecătoare
O cunoscută judecătoare condamnă restricțiile: “Ne închid, că habar nu au ce să facă!” - Sputnik Moldova-România, 1920, 14.03.2021
Mădălina Elena Dârdeci, fostă judecătoare
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала