Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Dan Chitic, incendiar: ”Singura noastră soluție este dispariția voastră!”

Dan Chitic - Sputnik Moldova-România, 1920, 24.03.2021
Cunoscutul avocat se revoltă și transmite un semnal al necesității schimbării celor care conduc și a celor care gestionează ”bătălia” cu pandemia

BUCUREȘTI, 24 mart – Sputnik. Revoltă totală a cunoscutului avocat, apărător al suveranității românilor - ”Ori sunteți proști și nu sunteți în stare de nimic, ori sunteți ticăloși!”.

Dam Chitic formulează cel mai dur rechizitoriu la adresa autorităților, ale căror măsuri par din ce în ce mai contradictorii.

”Ne terorizați, ne controlați, ne îndobitociți și sălbăticiți copiii, ne distrugeți afacerile, ne înbotnițați, ne izolați, ne țineți în casă după ora 10.00, ne obligați să ne vaccinam... și tot nu e suficient, tot “crește incidența” CoVid-ului!”, scrie cunoscutul avocat.

În aceste condiții, ale unor măsuri și contramăsuri ineficiente pe spinarea românilor, Dan Chitic spune ferm: ”Din una două: ori sunteți proști și nu sunteți în stare de nimic, ori sunteți ticăloși și ne mințiți! Sau poate amândouă!”.

Concluzia lui Dan Chitic e fără ezitare: schimbarea Guvernului!

”Oricum, oricare varianta ar fi, acum devine clar: singura noastră soluție este dispariția voastră! Jos Guvernul Morții!”, scrie Dan Chitic.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала