Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Karma: Lucruri uimitoare pe care le poți afla în funcție de data nașterii

© Sputnik / Mihai CarausAla Andon
Ala Andon - Sputnik Moldova-România, 1920, 27.03.2021
Adepții numerologiei susțin că soarta fiecărei persoane este scrisă dinainte și poate fi aflată doar definind numărul lor karmic, care depinde direct de data nașterii. Cunoscându-l, persoana ar putea afla misiunea pe care o are pe acest pământ.
Karma: Lucruri uimitoare pe care le poți afla după data nașterii

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", numerologul și psihologul Ala Andon a explicat că fiecare persoană, făcând un calcul simplu, poate afla lucruri uimitoare despre personalitatea lui și chiar poate afla datoria karmică pe care o are de-a lungul vieții.

"Nu este nimic complicat în acest calcul, este suficient să cunoașteți data nașterii, cifra lunii și anul nașterii. Toate cifrele adunate împreună vor constata numărul vostru karmic", a precizat Ala Andon.

Numerologul a prezentat cu lux de amănunte în studioul Sputnik Moldova semnificația fiecărei cifre în scopul calculării datoriei karmice pe care o poate avea persoana.

Vă îndemnăm să accesați interviul audio atașat pentru a afla detalii curioase și uimitoare despre personalitatea și misiunea pe care o aveți din perspectiva numerologiei.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала