Video
Materiale video

Terapie cu pisici într-o cafenea din Chișinău

Iubitorii de animale se pot relaxa și lua masa în compania pisicilor. Un local din Capitală a decis să preia experiența altor state și să aducă o doză de pufoșenie celor care adoră animalele de companie.

Angajații localului le propun oamenilor să ia masă alături de pisici, iar între timp să se joace cu ele. Cei care adoră animalele sunt clienți fideli, spune administratoarea.

Кот пытается сбежать со скотобойни в Китае, где местные жители употребляют в пищу мясо кошек и собак - Sputnik Moldova-România, 1920, 13.09.2018
Internaţional
Americanii nu vor mai avea dreptul să mănânce câini și pisici

Totuși, pentru vizitatori există și anumite reguli. Aceștia trebuie să-și dezinfecteze mâinile înainte de a pune mâna pe pisici, pentru a nu aduce vreo infecție. Totodată, este interzis ca animalele să fi hrănite cu mâncarea clienților. Ele trebuie să mănânce doar hrană specială. Administratoarea le interzice clienților să se comporte agresiv cu animalele, iar părinților cu copii li se recomandă o atenție sporită, ca micuții să nu le provoace durere pisicilor și invers.

Oamenii reacționează diferit, spune administratoare. Unii sunt de părere că este o greșeală să ții animalele închise într-un local, alții spun că aceste animale se simt bine și sunt mult mai îngrijite decât dacă s-ar afla în stradă. Clienții spun că merg în local pentru a se relaxa și pentru a se umple de energie după o zis grea de muncă.

În cafenea sunt 14 pisici, majoritatea dintre ele au fost luate din stradă și doar patru sunt de rasă. Ele au fost îngrijite, vaccinate, iar apoi au fost prezentate clienților. Potrivit administratoarei, animalele deja s-au obișnuit cu noua lor casă și se simt relaxate.

 

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала