Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Cîțu, propuneri pentru CNSU: cum se va circula de Paște

© Photo : Guvernul României / Radu BadoiuDeclarații de presă susținute de ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu
Declarații de presă susținute de ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu - Sputnik Moldova-România, 1920, 08.04.2021
Premierul României a precizat că, în cursul zilei de astăzi, 8 aprilie 2021, va trimite câteva propuneri Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Reacția românilor.

BUCUREȘTI, 8 apr – Sputnik. În cursul zilei de astăzi, 8 aprilie 2021, premierul României, Florin Cîțu, va transmite Comitetului Național pentru Situații de Urgență câteva propuneri importante.

Florin Cîțu - Sputnik Moldova-România, 1920, 08.04.2021
Politică
Salarizare 2021: Cîțu anunță reducerea veniturilor

Astfel, pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5.00.

În Vinerea Mare, propunerea este ca magazinele să rămână deschise până la ora 20.00.

De asemenea, se mai propune ca stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% - exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte, a subliniat Florin Cîțu într-o postare de pe pagina sa de Facebook.

Românii au reacționat la aceste propuneri.

”Ce de treabă sunteți voi, hoții și trădătorii poporului! Minciuna la voi e legată de respirație! Și încercați în fața oamenilor să vă prezentați ca niște ”eroi” care vă dați sufletul – pe care nu îl aveți – pentru oameni!”, i-a transmis un internaut.

Altul i-a atras atenția premierului că stațiunile de la munte sunt pline, așa că nu se confirmă informația furnizată de șeful Executivului.

”Stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% - exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte. Știi tu că așa sunt la munte? Sunt stațiunile pline ochi… exact cum o să fie și la mare”, a scris altcineva.

Propunerile premierului nu s-au bucurat, însă, de aprecierea majoritară a celor care i-au comentat pe pagină.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала