Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Rusia suspendă cursele charter spre Turcia

© Sputnik / Ekaterina Chesnokova / Trecere la banca de fotografiiШезлонги на пляже одного из отелей в Анталье
Шезлонги на пляже одного из отелей в Анталье - Sputnik Moldova-România, 1920, 12.04.2021
Autoritățile ruse intenționează să suspende cursele charter spre Turcia, unde se înregistrează o creștere a cazurilor de COVID-19.

BUCUREȘTI, 12 apr – Sputnik. Rusia va suspenda cursele charter spre Turcia din cauza creșterii numărului de coronavirus în această țară, informează RBK, cu trimitere la surse.

Măsura va fi în vigoare timp de o lună și jumătate. Sursele publicației nu au specificat dacă noile restricții vor viza și cursele regulate.

Portul Haydarpaşa - Sputnik Moldova-România, 1920, 05.04.2021
Internaţional
Turcia a arestat 10 amirali în retragere care s-au opus proiectului „Canal Istanbul”

Potrivit unei surse citate, deocamdată nu se planifică evacuarea turiștilor din această țară, e vorba doar de preluarea ordinară a cetățenilor ruși.

În decursul a câtorva săptămâni, în Turcia crește continuu numărul cazurilor de COVID-19. Dacă la mijlocul lunii martie autoritățile turce au înregistrat de la șase la opt mii de cazuri, atunci de la începutul lui aprilie acest număr a ajuns la 56 de mii. Potrivit șefului Rospotrebnadzor, Anna Popova, anume din această țară în Rusia au fost aduse cele mai multe tulpine ale SARS-CoV-2.

Mai devreme, RIA Novosti a informat că în prezent în această țară se află aproximativ 25-30 mii de ruși.

Anul trecut Turcia a fost vizitată de 2,1 milioane de cetățeni ruși, un număr de două ori mai mic decât în 2019.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала