Video
Materiale video

VIDEO – În Crimeea se va desfășura festivalul „Drumul spre Ialta”

Urmăriți-ne pe
În semifinalele competiției au trecut interpreți din 15 țări: Austria, Argentina, Marea Britanie, Israel, India, Italia, Canada, China, Letonia, Polonia, Portugalia, SUA, Turcia, Franța și Suedia.

În ajunul Zilei Victoriei, Crimeea va găzdui festivalul anual internațional de muzică „Drumul spre Ialta”, unde vor fi interpretate melodii din anii războiului în limbile țărilor din care au venit participanții.

Semifinala competiției se va desfășura pe 29 aprilie la Ialta. Vor evolua interpreți din 15 țări: Austria, Argentina, Marea Britanie, Israel, India, Italia, Canada, China, Letonia, Polonia, Portugalia, SUA, Turcia, Franța și Suedia. Din juriu fac parte cunoscuți muzicieni ruși și străini, precum și lucrători din domeniul culturii și artelor.

Finala festivalului va avea loc pe 1 mai, când toți concurenții vor cânta în duet cu interpreți ruși. Fondul total de premii al competiției din acest an este de 60 de mii de euro.

Interpreții vor lupta și pentru premiul „simpatia publicului”, care va fi acordat pe baza rezultatelor votului online de pe site-ul doroganayaltu.ru.

Votarea este deja activă și va continua până la finala festivalului. Organizatorii vor anunța rezultatele în timpul concertului de gală.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader