Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Propaganda LGBT a cucerit o școală gimnazială din Galați

© Sputnik / Андрей Стенин / Trecere la banca de fotografiiГей-парад в Стамбуле, Parada gay
Гей-парад в Стамбуле, Parada gay - Sputnik Moldova-România, 1920, 05.05.2021
România este scena propagandei agresive LGBT chiar și la nivel școlar. Astfel, o școală gimnazială din Galați a fost ”împodobită” chiar înainte de Sfintele Paști cu umbrele colorate.

Drapeau LGBT - Sputnik Moldova-România, 1920, 04.05.2021
Pe timp de pandemie, UE promovează intens agenda LGBT profitând de neatenția cetățenilor
BUCUREȘTI, 5 mai – Sputnik. Școala Gimnazială nr. 7 din Galați i-a așteptat pe elevi la reluarea cursurilor cu 80 de umbreluțe colorate care acoperă curtea instituției școlare. Ceea ce copiii nu știu, iar adulții nu le-au spus când le-au ”împodobit” curtea școlii este că în modul acesta școala face propagandă LGBT, umbrelele colorate fiind simbolul politicilor anti-familie.

Instituția de învățământ care se laudă cu această ”realizare” nu spune însă nimic de propaganda ascunsă făcută astfel LGBT, ci ascunde totul sub forma unei surprize făcute copiilor. Într-adevăr, ca o școală gimnazială să facă propagandă LGBT atât de deșănțat, este o mare surpriză și confirmă faptul observat într-o analiză Sputnik că UE face presiuni chiar acum, în pandemie, asupra statelor din Estul și Centrul Europei, să accepte căsătoriile între homosexuali, România fiind vizată.

Faptul că o școală din România a devenit scena propagandei LGBT chiar înainte de Paște confirmă politica agresivă împotriva familiei și a tradiției creștine, care se derulează acum până și în școli.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала