Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Scandal monstru… până în China cu ”fătuca” numită la șefia TVR!

Ramona Saseanu - Sputnik Moldova-România, 1920, 12.05.2021
Numirea unei controversate jurnaliste în fruntea TVR a generat o mulțime de reacții – iar pe lângă dovezi ale incompetenței a apărut și o luare de poziție… tocmai din China!

BUCUREȘTI, 12 mai – Sputnik. Propunerea și apoi votul primit în parlament de Ramona Săseanu, - o ”fătucă”, așa cum ar spune Ion Cristoiu - o obscură jurnalistă din Craiova apropiată de PNL, a fost atacată chiar de mass media.

Lia Olguța Vasilescu - Sputnik Moldova-România, 1920, 07.05.2021
Politică
PNL vrea să pună în fruntea TVR o inamică a Olguței!

Săseanu s-a făcut de râs nevenind în fața Comisiei de Cultură cu un proiect de management, a fugit de presă, iar ziariștii au făcut-o praf, apoi în spațiul public au apărut date că nu ar avea nici studiile în regulă… și multe altele.

De asemenea, circulă înregistrarea emisiunii în care a promovat, pe postul public, o ”vrăjitoare”, fapt care, se spune că se face în schimbul unor avantaje. Au apărut și secvențe în care noua președintă interimară de la TVR se face de râs la un concurs… și asta nu e tot!

Daniel Tomozei-Dimian, ziaristul român care lucrează în Beijing, la Radio China International, a avut o reacție dură.

”ÎNTREBARE: Care sunt meritele Ramonei Săseanu pentru promovarea la conducerea TVR? RĂSPUNS: Zero moralitate, decență și onoare ... în beneficiul PNL!”

Iar jurnalistul atacă direct: ”Când ca jurnalist minți, inventezi și cauți să manipulezi, ești un RATAT/RATATĂ!”

La ce se referă Tomozei? La un fapt petrecut în toamna anului trecut când ”a inventat un sondaj politic, implicând în mod inconștient o casă de sondare”.

Pe scurt (vedeți imaginile postate de Dan Tomozei), Săseanu ”a inventat un sondaj în care l-a umflat pe candidatul PNL la Primăria Craiova, sondaj atribuit IMAS!”.

Acesta era contracandidatul Olguței Vasilescu, cu care Săseanu mai avusese o ceartă, când răspândise o altă știre falsă, despre primărița PSD.

”IMAS a venit cu un comunicat în care a arătat că nu are nicio legătură cu producția luptătoarea și meritocratei PNL”, scrie Tomozei, care comentează – ”Facem pariu că oricine în locul ei dacă nu era în PNL, iar PNL nu era la guvernare, zbura din TVR Craiova pentru o asemenea mizerie?”
Dar, în cazul Ramonei Săseanu, ”această lumină de modestie, educație, competență și moralitate, pentru că minte, denaturează, inventează și manipulează în numele lui Iohannis și al PNL, este protejată și promovată!”, scrie Dan Tomozei.

Ca o completare, ziaristul din Beijing pune o întrebare logică – oare ce profil psihologic trebuie să ai ”dacă pe Internet te promovezi cu imagini de acum 20 de ani, evitând să te asumi așa cum ești (mereu) în prezent?”.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала