Video
Materiale video

VIDEO: Sărbătorirea victoriei lui Bashar al-Assad la alegerile prezidențiale din Siria

Sărbătoririle în legătură cu victoria lui Bashar al-Assad la alegerile prezidențiale din Siria au continuat până noaptea târziu în aproape toate marile orașe ale țării.

Potrivit unui corespondent RIA Novosti la Damasc, mii de oameni au paralizat mișcarea în pieței centrală Umayyad până la ora 03:00 (ora coincide cu ora Bucureștiului). Oamenii au lansat artificii, au dansat, au cântat și s-au felicitat reciproc pentru victorie.

La periferia pieței s-au format coloane auto și moto cu muzică și au mers în centrul capitalei în aplauzele oamenilor adunați în diferite piețe, parcuri și cafenele de vară.

"Avem încredere în președintele nostru și, dacă nu ar fi fost credința și unitatea noastră, nu am fi ajuns la această victorie", a declarat pentru RIA Novosti unul dintre participanții la serbările în masă.

Bashar al-Assad a câștigat alegerile prezidențiale din 26 mai cu 95,1% din voturi. În total, conform declarației președintelui Consiliului Popular, Hammuda Sabbag, peste 14 milioane de alegători au votat în Siria și nu numai. Aceasta este a patra victorie a lui Assad din 2000.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала