Internaţional
Cele mai importante știri internaționale, breaking news, știri externe de ultimă oră, Europa, SUA, Rusia, NATO, UE, pe surse, analize și comentarii

Lukașenko a explicat ce conținea valiza neagră adusă lui Putin

© Sputnik / Сергей Ильин / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин и президент Белоруссии А. Лукашенко совершили морскую прогулку
Президент РФ В. Путин и президент Белоруссии А.  Лукашенко совершили морскую прогулку - Sputnik Moldova-România, 1920, 01.06.2021
Președintele belarus, Aleksandr Lukașenko, a explicat ce era în valiza neagră pe care a adus-o la întrevederea cu Vladimir Putin.
BUCUREȘTI, 1 iun – Sputnik. Președintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukașenko, a povestit ce conținea valiza neagră pe care a adus-o la întrevederea cu omologul său rus, Vladimir Putin.
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Белоруссии А. Лукашенко - Sputnik Moldova-România, 1920, 29.05.2021
Internaţional
Despre ce au discutat Putin și Lukașenko timp de cinci ore la Soci
Lukașenko a menționat că multă lume s-a arătat interesată de conținutul valizei, iar unele instituții de presă au plasat știrea pe primele pagini.
“Dacă am da publicității toate documentele din această valiză, probabil, ar apărea multe subiecte de discuții”, a declarat Lukașenko la o ședință dedicată cooperării cu Rusia.
Potrivit lui, în valiză se află material analitice, elaborate de serviciile de informații belaruse. Președinții celor două țări practică de mai mult timp schimbul de astfel de informații, în cazul în care acestea vizează una din părți.
“Despre situația din jurul Belarusului și Rusiei, Uniunii Statale în ansamblu, despre starea relațiilor cu America, Uniunea Europeană și altora față de Republica Populară Chineză și multe alte materiale asemănătoare. E rezultatul unei munci imense ale structurilor noastre, în primul rând, ale serviciilor de informații, analize pe care aș vrea să le aduc la cunoștința președintelui Putin”, a explicat Lukașenko.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала