Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Putin a declarat că îi va fi dor de Merkel

© Sputnik / Сергей Гунеев / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин встретился с канцлером ФРГ А. Меркель
Президент РФ В. Путин встретился с канцлером ФРГ А. Меркель - Sputnik Moldova-România, 1920, 05.06.2021
Președintele rus Vladimir Putin a vorbit despre bunele relațiile de serviciu cu cancelarul german Angela Merkel, adăugând că îi va fi dor de ea, ca și colegă.
Cancelarul german Angela Merkel a anunțat anterior că va pleca din politică după alegerile din Bundestagul german din septembrie.
"Nu știu cine va fi în locul ei. Avem într-adevăr o relație de bună de serviciu cu Angela și o prețuiesc foarte mult", a spus Putin în timpul unei conversații cu șefii agențiilor internaționale de știri de la SPIEF, răspunzând la întrebarea dacă îi va fi dor de Merkel după ce aceasta va pleca din funcție.
Putin a numit-o pe Merkel un politician cu experiență, o persoană directă și de încredere, consecventă și capabilă să-și apere poziția.
Putin a adăugat că ar dori ca aceeași stabilitate și fiabilitate să fie prezentă în activitățile viitorului guvern al RFG în relațiile cu Rusia.
Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg din 2021 se desfășoară în perioada 2-5 iunie în format față în față. MIA Rossiya Segodnya este partener informațional al SPIEF.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала