Coronavirus
Coronavirus (COVID-19), infecție ce a afectat întreaga lume, inclusiv România și Moldova - ultimele știri despre simptome, tratament, vaccinare, cazuri de infectare, decese

Al patrulea val al pandemiei în România: anunțul ministrului Sănătății

© Inquam Photos / Virgil SimonescuPacienți internați cu diagnostic COVID-19
Pacienți internați cu diagnostic COVID-19 - Sputnik Moldova-România, 1920, 13.06.2021
Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunțat că România se va confrunta cu al patrulea val al pandemiei de coronavirus.
BUCUREȘTI, 13 iun – Sputnik. Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii,  a confirmat pentru Aleph News faptul că va exista un al patrulea val al pandemiei în România, arătându-și speranța ca intensitatea acestui al patrulea val să nu fie una foarte mare.
„Cred că dacă este să ne uităm şi cum a evoluat pandemia anul trecut, cu o creştere a cazurilor în toamnă şi, mă rog, o evoluţie ciclică în acest an şi jumătate care s-a scurs de la debutul pandemiei, ne aşteptăm ca acest ciclu să revină”, a arătat ministrul Sănătății despre situația coronavirusului.
Ухань после смягчения ограничений, введённых в связи с коронавирусом - Sputnik Moldova-România, 1920, 31.05.2021
Coronavirus
SUA au găsit vinovatul pentru pandemia de coronavirus
Pentru a preîntâmpina al patrulea val, ministrul Sănătății a vorbit de importanța vaccinării, a unui răspuns rapid şi eficient al sistemului sanitar să fie unul și despre importanța pregătirii spitalelor.
Despre tulpina indiană care este în atenția comunității științifice și medicale mondiale, ministrul Sănătății a spus că și România o are:
”Avem şi noi tulpina indiană. Am făcut secvenţiere mai ales pentru pacienţii care au fost diagnosticaţi în Bucureşti şi în Ilfov şi acolo am descoperit mai multe cazuri”, a declarat Mihăilă.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала