Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Covid-19 a provocat peste 4 milioane de decese la nivel mondial - detalii

© Sputnik / Евгений ПанасенкоСвеча
Свеча - Sputnik Moldova-România, 1920, 18.06.2021
Peste 4 milioane de decese asociate Covid 19 au fost înregistrate la nivel mondial, cu un ritm în creștere al acestora
BRUXELLES, 16 iun – Sputnik. Ritmul deceselor asociate cu Covid 19 este în creștere. Dacă 2 milioane de decese asociate Covid-19 au fost înregistrate după un an de pandemie, s-a ajuns la dublul acestora după numai 166 de zile.
În America Latină se desfășoară cel mai grav episod al pandemiei începând cu luna martie, cu 43 din fiecare 100 de infecţii din lume fiind raportate în această zonă a lumii. Primele nouă ţări care au raportat cele mai multe decese per capita în ultima săptămână se află în America Latină.
Cei mai mulţi dintre pacienţii internaţi în Bolivia, Chile şi Uruguay au vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani. În Sao Paulo (Brazilia), 80% dintre locurile de la terapie intensivă sunt ocupate de pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19.
Brazilia şi India raportează cele mai multe decese zilnice pe săptămână, iar India înregistrează 1 din fiecare 3 decese.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала