Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Noi reguli de intrare pe calea aerului în Rusia

© Sputnik / Евгений Биятов / Trecere la banca de fotografiiAeroportul Vnukovo
Aeroportul Vnukovo - Sputnik Moldova-România, 1920, 11.08.2021
Ambasada Federației Ruse anunță pe pagina sa de Facebook că a intrat în vigoare o nouă dispoziție prin care moldovenii pot să intre pe cale aerului în Rusia în contextul pandemiei de coronavirus.
CHIȘINĂU, 11aug – Sputnik. Ambasada rusă la Chișinău precizează că dispoziția Guvernului Federației Ruse nr. 2156-r, din 4 august 2021, a amendat dispoziția Guvernului Federației Ruse din 16 martie 2020 nr. 635-r.
Asta înseamnă că "cetățenii Republicii Moldova, precum și străinii care au un permis de ședere în Republica Moldova au voie să intre în Federația Rusă pe calea aerului cu condiția să prezinte rezultatul negativ al testului PCR obținut nu mai devreme de trei zile calendaristice înainte de sosirea pe teritoriul Federației Ruse".
Adică pentru a fi admis în Rusia, în aeroport ar urma să prezentă testul rezultatul negativ al testului covid-19, care să nu fie mai vechi de trei zile.
Un alt detaliu important este că rezultatul acestui test trebuie afișat în aplicația mobilă „Traveling COVID-19 Free”.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала