Internaţional
Cele mai importante știri internaționale, breaking news, știri externe de ultimă oră, Europa, SUA, Rusia, NATO, UE, pe surse, analize și comentarii

Lavrov: Rusia va conlucra cu orice guvern al Germaniei

© POOL / Trecere la banca de fotografiiВстреча главы МИД РФ С. Лаврова и спецпосланника Генсекретаря ООН по Сирии Г. Педерсена
Встреча главы МИД РФ С. Лаврова и спецпосланника Генсекретаря ООН по Сирии Г. Педерсена - Sputnik Moldova-România, 1920, 08.10.2021
Urmăriți-ne pe
Rusia va conlucra cu orice guvern din Germania, indiferent care va fi acesta, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.
BUCUREȘTI, 8 oct – Sputnik. Pentru Rusia este important să conclucreze cu guvernul Germaniei, indiferent care ar fi acesta, a declarat ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov.
Social-democrații, Verzii și Partidul Liber Democrat au demarat negocieri pentru o eventuală formare a unei coaliții de guvernare în Germania. CDU/CSU în premieră din 2005 ar putea ajunge în opoziție, în cazul în care social-democrații vor reuși să formele o coaliție de guvernare cu Verzii și Democrații Liberi.

“Vom accepta, firește, orice alegere a poporului german. Acum urmărim formarea unei potențiale coaliții dintr-un format, în alt format. Pentru noi este important să conlucrăm cu orice guvern, indiferent care va fi”, a declarat Lavrov în cadrul unei întrevederi cu Asociația businessului european în Rusia.

Potrivit lui, Rusia și Germania au multe lucruri în comun, inclusiv din punct de vedere economic, cultural, umanitar, științific, educație, precum și din punct de vedere a unei istorii comune.
“Ne dorim o formare cât mai rapidă a guvernului”, a adăugat Lavrov.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала