Internaţional
Cele mai importante știri internaționale, breaking news, știri externe de ultimă oră, Europa, SUA, Rusia, NATO, UE, pe surse, analize și comentarii

VIDEO: Parlamentul în flăcări în Cape Town

© AFP 2021 / MARCO LONGARIClădirea Parlamentului, Cape Town, în flăcări
Clădirea Parlamentului, Cape Town, în flăcări - Sputnik Moldova-România, 1920, 02.01.2022
Urmăriți-ne pe
Clădirea Parlamentului din Cape Town este în flăcări, flăcările au ajuns pe acoperișul clădirii guvernamentale, fiind solicitate serviciile de urgență.
Clădirea Adunării Naționale din Cape Town, Africa de Sud, a luat foc duminică dimineață, cu flăcări și fum negru văzut de departe.
Flăcările s-au răspândit în clădire în urma incendiului, care a început în jurul orei 5 dimineața, relatează presa locală, citând oficiali. S-a extins pe acoperiș, potrivit unui reprezentant al comitetului pentru siguranță și securitate din cadrul Primăriei orașului - JP Smith.
Oficialul a spus că incendiul este atât de grav încât deja sunt „rapoarte fisuri în unii pereți”. Zeci de pompieri care s-au deplasat inițial la fața locului au cerut mai multe resurse.
Responsabilii consideră că incendiul a izbucnit într-un birou de la ultimul etaj.
Clădirea originală a Camerelor Parlamentului din Africa de Sud datează de la sfârșitul secolului al XIX-lea. Există, de asemenea, două secțiuni suplimentare, dintre care cea mai nouă a fost construită în anii 1980.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала