02:46 26 Septembrie 2018
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.83
 • RUB0.26
 • RON4.25
 • UAH0.60
  Police, Berlin

  Atac armat într-un spital din Berlin. Un medic a fost ucis

  © REUTERS / Hannibal Hanschke
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  3203

  Un medic a decedat în urma unui atac cu armă de foc în spitalul „Benjamin Franklin" din Berlin. Atacatorul este unul din pacienții spitalului.

  CHIȘINĂU, 26 iul — Sputnik. Un bărbat necunoscut a tras focuri de arme în spitalul Benjamin Franklin din Berlin, districtul Steglitz.

  Incidentul a avut loc în secția chirurgiei maxilo-faciale, comunică agenția DPA. Angajații spitalului au fost anunțați să se blocheze în cabinete.

  ​Potrivit poliției, atacatorul era unul din pacienții spitalului. Acesta a rănit medicul, după care s-a sinucis. Medicul rănit a decedat în urma rănilor primite.

  ​Poliția berlineză a anunțat pe Twitter că nu există informații cu privire la alte persoane care ar fi avut de suferit. Situația de pe teritoriul campusului este sub control.

  ​Totodată, poliția exclude orice versiune a unui atentat.

  "În prezent, nu avem nici un fel de indicii care ar arăta că e vorba de un atentat terorist", se menționează în mesajul publicat pe Twitter de către poliția din Berlin.

  Spitalul „Benjamin Franklin" este unul dintre cele patru spitale Charite, cele mai mari spitale universitare din Europa. Clădirea a fost construită în anii 60, fiind proiectată pentru 900 de pacienți.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei