02:05 26 Septembrie 2018
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.83
 • RUB0.26
 • RON4.25
 • UAH0.60
  Hillary Clinton

  Șocant: un jurnalist american, incomod pentru Hillary Clinton, a fost găsit mort

  © Sputnik / Никита Шохов
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  55843

  Un cunoscut și prolific jurnalist american de investigații, care a scris patru cărți despre familia Clinton, cărți în care a făcut dezvăluiri incomode, a fost găsit împușcat în cap, la câțiva kilometri de casa acestuia.

  BUCUREŞTI, 10 aug — Sputnik. Victor Thorn, cunoscut jurnalist american de investigații, care a scris patru cărți despre familia Clinton, a fost găsit mort în condiții foarte suspecte, informează rightwingnews.com.

  Familia, prietenii și colegii acestuia contestă rapoartele poliției, precum că ar fi vorba de o sinucidere, și consideră că acesta a fost ucis, potrivit toprightnews.com.

  Victor Thorn, al cărui nume real este Scott Robert Makufka, avea doar 54 de ani și se afla la apogeul carierei. A fost colaborator al publicației American Free Press, activist politic și autorul a peste 20 de cărți.

  Este cea de-a patra moarte suspectă legată de Hillary Clinton și/sau de Comitetul Național Democrat din ultimele 60 de zile și a doua numai în ultima săptămână, relatează sursa citată.

  Ultima carte a lui Thorn despre familia Clinton a avut un succes imens și este cumpărată ca pâinea caldă, astfel că varianta sinuciderii nu e plauzibilă, scrie rightwingnews.com. Realizatorul de emisiuni Russell Scott a declarat pe 3 august că Thorn a participat la emisiunea sa de două ori și era plănuit să vină din nou la emisiune în luna septembrie, când se vor încinge și mai mult spiritele odată cu apropierea alegerilor prezidențiale.

  Scott susține că Thom i-a spus anul trecut, când a început campania pentru alegerile din 2016: „Russell, dacă voi fi găsit într-o zi mort, să știi că va fi vorba de o crimă. Niciodată nu mi-aș lua viața!"

  Cunoscut pentru investigațiile sale cu privire la familia Clinton, Thorn a scris „trilogia Clinton" — trei lucrări bine documentate care cercetează amănunțit istoria cuplului prezidențial, dezvăluind fapte care nu fac cinste cuplului, scrie americanfreepress.com.

  Tematic

  ȘOC: Răsturnare de situație în cazul hackerului român Guccifer
  Tagurile:
  Mort, Investigații, Victor Thorn, Jurnalist, Hillary Clinton, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei