07:35 23 Septembrie 2018
În direct
 • EUR19.70
 • USD16.81
 • RUB0.25
 • RON4.23
 • UAH0.60
  Donald Trump

  Clinton a spus ce-i lipsește lui Trump pentru a fi șef al statului

  © Sputnik / Никита Шохов
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  3304

  Candidatul democrat Hillary Clinton a declarat că Donald Trump nu are temperamentul necesar pentru a fi președinte al SUA, după ce republicanul a declarat că adepții dreptului de port armă ar putea să oprească pe Clinton, în cazul victoriei în alegerile prezidențiale.

  CHIȘINĂU, 11 aug — Sputnik. Afirmațiile candidatului republican pentru funcția de președinte al SUA, Donald Trump, despre dreptul la port armă demonstrează că acesta nu poate fi un șef al statului, a declarat concurentul miliardarului în cursa electorală, Hillary Clinton, transmite RIA Novosti.

  "Fiecare incident de acest fel demonstrează că Donald Trump, pur și simplu, nu are un temperament necesar pentru a fi un președinte și un comandant suprem", a declarat aceasta la un întâlnire cu simpatizanții săi în statul Iowa.

  Marți, Trump a făcut din nou o declarație șocantă, presupunând că adepții dreptului la port armă vor putea, de sine stătător, s-o oprească pe Hillary Clinton, în cazul alegerii acesteia în funcție de președinte. Staff-ul electoral al republicanului a dat de înțeles că miliardarul nu a îndemnat la utilizarea armelor pentru rezolvarea problemelor politice, ci a vorbit despre "puterea unității".

  Noul președinte al SUA urmează să fie ales la 8 noiembrie.

  Tematic

  Trump: un al treilea război mondial ar putea începe din Crimeea
  CNN: Trump vrea să oprească noul război rece, dar mass-media nu înţelege
  Clinton vorbește despre Trump de două ori mai mult decât acesta despre ea
  Tagurile:
  Donald Trump, Hillary Clinton, Alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, Hillary Clinton, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei