00:27 17 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.58
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Julian Assange

  Julian Assange: Clinton își construiește campania pe o isterie antirusească

  © Sputnik /
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Arestarea lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks (30)
  9003

  Julian Assange critică campania electorală a candidatului democrat Hillary Clinton, calificând-o drept o isterie antirusească în SUA.

  BUCUREȘTI, 26 aug — Sputnik. Fondatorul WikiLeaks Julian Assange a criticat campania electorală a candidatului la funcția de președinte al SUA din partea Partidului Democrat, Hillary Clinton, calificând-o drept o "isterie antirusească", transmite RIA Novosti.

  "În această campanie electorală se observă o politizare excesivă a presei. Este îngrijorător faptul că staff-ul lui Clinton, în pe parcursul acestei campanii, îi acuză pe toţi de spionaj în favoarea Rusiei. Acest lucru alarmează", a declarat Assange în cadrul unui interviu oferit postului de televiziune Fox News.

  Potrivit lui, Clinton pune accentul pe propaganda securității.

  "Aceasta se agață de un soi de isterie în spiritul neomaccarthysmului în raport cu Rusia și folosește acest lucru în campanie", consideră Assange.

  Fondatorul WikiLeaks a adăugat că și Donald Trump face greșeli în campanie, însă acesta nu poate fi considerat un agent rus.

  Тема:
  Arestarea lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks (30)

  Tematic

  Hillary Clinton, văzută ca o ameninţare la adresa securităţii SUA
  Tagurile:
  WikiLeaks, Donald Trump, Hillary Clinton, Alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, Julian Assange, Hillary Clinton, SUA


  Știrile Zilei