21:55 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Serghei Lavrov

  Lavrov: SUA vrea să impună Europei livrările de gaz lichefiat

  © Ruptly .
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  6024

  Statele Unite profită de pe urma relațiilor tensionate între UE și Rusia pentru a-și impune livrările de gaz lichefiat.

  BUCUREȘTI, 1 sept — Sputnik. SUA încearcă să profite de relațiile încordate între Federația Rusă și UE, pentru a impune Europa să accepte livrările de gaz lichefiat, a declarat ministrul rus al Afacerilor Externe Serghei Lavrov, potrivit agenției RIA Novosti.

  "Statele Unite încearcă să profite de răcirea relațiilor dintre Uniunea Europeană, pentru a-și impune europenilor gazul său lichefiat, care are nevoie de o infrastructură costisitoare și odată construită, nu mai poate fi respinsă", a declarat Lavrov, în cadrul unei întâlniri cu studenții și cadrele profesorale ale Institutului de Stat de Relații Internaționale de la Moscova (MGIMO).

  Tematic

  Lavrov: Occidentul împiedică edificarea unei lumi multipolare
  Tagurile:
  Gaz lichefiat, Serghei Lavrov, Uniunea Europeană, Serghei Lavrov, Uniunea Europeană, SUA, Federația Rusă
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1272
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164