08:19 27 Mai 2019
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.05
 • RUB0.28
 • RON4.24
 • UAH0.68
  Vladimir Putin și Barack Obama

  Putin și Obama au avut o discuție între patru ochi

  © Sputnik / Алексей Никольский
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  8423

  Vladimir Putin și Barack Obama au avut o întrevedere între patru ochi, după o oră de discuții în prezența membrilor delegațiilor celor două părți. Potrivit purtătorului de cuvânt al șefului de la Kremlin, subiectele principale ale discuției au vizat Siria și Ucraina.

  BUCUREȘTI, 5 sept — Sputnik. Președinții Federației Ruse și SUA au avut o întrevedere bilaterală în cadrul summit-ului G20 din China, transmite RIA Novosti.

  Întâlnirea, organizată la inițiativa lui Barack Obama, a avut loc în Centrul de Expoziții din Hangzhou și a durat peste o oră.

  Din partea Rusiei, la discuții au participat consilierul prezidențial Iurii Ușakov, secretarul de presă Dmitri Peskov și ministrul de Externe, Serghei Lavrov. Din partea americană a fost prezent secretarul de stat, John Kerry.

  Potrivit purtătorul de cuvânt al administrației prezidențiale ruse, discuția a durat mai mult decât se planificase.

  "Discuțiile au durat. Au fost abordate subiectele Siriei și Ucrainei, după care a urmat o convorbire între patru ochi între cei doi președinți", a declarat Peskov.

  Membrii delegației au părăsit sala de negocieri după 70 de minute de la începutul convorbirilor, lăsându-i pe ambii președinți să discute în privat.

  În același timp, Serghei Lavrov și John Kerry au discutat și ei în privat. Potrivit, reportului RIA Novosti, dialogul dintre cei doi a fost "unul activ".

  Diplomații au mai avut, anterior, un șir de întrevederi bilaterale pe subiectul Siriei. Potrivit Bloomberg, părțile nu au reușit să ajungă la un numitor comun.

  Tagurile:
  Barack Obama, Summit-ul G20, Vladimir Putin, Barack Obama, Vladimir Putin, SUA, Federația Rusă
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei