21:55 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Galaxy Note 7

  (FOTO) Explozia unui Galaxy Note 7 a provocat incendierea unui automobil în SUA

  © AP Photo / ahn Young-joon
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  4702

  Un smartphone a provocat incendierea unui automobil. Compania a sistat vânzările ultimului model.

  CHIȘINĂU, 9 sept — Sputnik. Explozia unui smartphone Galaxy Note 7 a provocat incendierea unui vehicul de teren în statul Florida, transmite RIA Novosti, cu referire la revista Time. 

  Incidentul a avut loc după ce un bărbat și-a lăsat smartphone-ul să se încarce în automobil. 

  "Nu mi-am propus un barbecue în zilele de odihnă", și-a scris proprietarul automobilului Nathan Dornacher pe pagina sa de Facebook, unde a publicat și poza automobilului ars. 

  Vânzările Galaxy Note 7 au început în zece țări ai lumii din 19 august. Presa a anunțat că Samsung a sistat vânzările Galaxy Note 7 din cauza pericolului exploziei bateriei. Compania anunțase că va schimba gratis toate smartphone-urile Galaxy Note 7 pe modele noi mai sigure.

  Tagurile:
  Galaxy Note 7, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1272
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164