21:47 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Quand Donald Trump voulait embrasser sa fille

  Cum Donald Trump s-a transformat în Dracula

  © AFP 2018 / Jim Watson
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  8114

  În momentul în care Donald Trump a vrut să-și îmbrățișeze fiica, precum un tată plin de tandrețe, el nu s-a gândit că internauții urmau să imortalizeze acest moment într-o lumină foarte diferită.

  ​Imaginea care prezintă candidatul republican la prezidențialele din SUA, Donald Trump, în momentul în care vrea să-și îmbrățișeze fiica Ivanka, formal ca de obicei, a devenit virală pe internet: internauții s-au dedat postărilor provocatoare în baza imaginilor apărute pe siteul de știri neobișnuite Reddit și dezvoltând-o în toate culorile, scrie Sputnik France.

  ​​Candidatul republican a fost transformat într-un conte Dracula, a îmbrățișat propria sa reflecție și mai rău, a devenit eroul unui desfrâul neobișnuit, demn de scena finală a filmului "Parfumul".

  ​​Între timp, Ivanka s-a transformat în Hillary Clinton și a ajuns în brațele lui John Travolta.

  Iată ce poate aduce uneori afecțiunea exagerată.

  Tematic

  Ce ar prefera să facă Clinton cu Putin, nu și cu Trump
  Tagurile:
  Dracula, Donald Trump, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1251
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1163