04:37 17 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.21
 • UAH0.61
  Martin Schulz

  Președintele Parlamentului European: Trump e o problemă pentru o lume întreagă

  © Sputnik / Михаил Палинчак
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  1913

  Șeful Parlamentului European consideră că o eventuală victorie a lui Donald Trump ar reprezenta o problemă pentru întreaga lume, pentru că una din cele mai importante funcții ar fi ocupată de un “iresponsabil”.

  CHIȘINĂU, 15 sept — Sputnik. Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, e de părere că Donald Trump, candidatul la funcția de președinte al SUA din partea Partidului Republican, reprezintă o problemă pentru lumea întreagă, transmite RIA Novosti.

  Într-un interviu oferit publicației Spiegel, Schulz și-a exprimat îngrijorarea cu privire la o posibilă alegere a lui Trump în funcția de șef al statului.

  "În acest caz, în această funcție, care necesită un simț al responsabilității, va veni o persoană iresponsabilă. Trump reprezintă o problemă nu doar pentru UE, dar și pentru o lume întreagă", a declarat Schulz.

  Potrivit rezultatelor unui sondaj efectuat de centrul de cercetare Dornsife și publicația Los Angeles Times la 13 septembrie, Trump depășește contracandidatul său Hillary Clinton cu 4,7 la sută. Aproximativ 47 la sută dintre respondenți sunt gata să-l susțină pe Trump, iar 42 la sută și-ar da voturile pentru Clinton.

  Tematic

  Trump promite americanilor stabilirea unor relații prietenoase cu Rusia
  Tagurile:
  Martin Schulz, Donald Trump, Alegerile prezidențiale din SUA, Martin Schulz, Donald Trump, Uniunea Europeană, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei