09:59 10 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.27
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.73
  Ritual ocult al organizaţiei secrete Bohemian Grove

  Părtaşii societăţilor oculte din SUA nu vor vota cu Donald Trump

  Youtube
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  40854

  Hackerii de la DCLeaks au spart contul de Gmail al fostului secretar de stat din perioda lui George Bush, Colin Powel, şi au aflat că binecunoscutul club secret Bohemian Grove nu îl sprijină pe Donald Trump în cursa pentru Casa Albă.

  BUCUREŞTI, 17 sept — Sputnik. Pe 24 iulie, anul curent, după ce Colin Powel s-a întors de la o întâlnire de taină avută la Bohemian Grove, i-a scris un e-mail politicianului şi avocatului canadian Peter Gordon MacKay, informează Breitbart News.

  Donald Trump
  © Sputnik / Алексей Филиппов

  MacKay este un fost parlamentar canadian, iar în trecut a fost ministru al Justiţiei, ministru de Externe şi procuror general al Canadei.

  În e-mailul trimis de Colin Powel lui MacKay, fostul secretar de stat din perioada primului mandat de preşedinte al lui George Bush scrie că membrii societăţii Bohemian Grove ştiu că Donald Trump este un dezastru şi nu vor vota cu el în alegerile prezidenţiale. Iată e-mailul trimis de Colin Powel.

  „Peter, m-am întors de la Bohemian Grove. Surpriză, surpriză, m-am așezat lângă Stephen Harper de câteva ori și am avut o discuție interesantă. Participanţii știu că Trump este un dezastru. Cei mai mulţi vor vota împotrivă, dar destul de puţini nu vor vota nici pentru Hillary, ci pentru un candidat dintr-un al treilea partid. Lucruri ciudate aici. […] Toate cele bune, Colin".

  Stephen Harper, la care se face referire în e-mail, a fost prim-ministru al Canadei între 6 februarie 2006 şi 4 noiembrie 2015.

  Contul de Gmail al lui Colin Powel a fost spart de hackerii de la DCLeaks, apoi aceştia au furnizat reporterilor de la Breitbart News parola pentru acces în conţinutul mailului.

  Bohemian Grove este un club secret care se întinde pe un teren de 2,700 de acri în Monte Rio, California. Aici se întâlnesc anual, în fiecare vară în luna iulie, timp de două săptămâni, foşti şi actuali politicieni de top împreună cu cei mai bogaţi oameni de afaceri, muzicieni şi artişti.

  În 2011, Washington Post scria despre Bohemian Grove că aici au loc discuții super-secrete, se practică cultul druizilor și alte ritualuri. Scopul clubului este să scapde de cultura de frontieră şi de interesele necivilizate ale oamenilor obişnuiţi.

  Tematic

  Lupta antiteroristă: Trump - da, Clinton - ba
  Tagurile:
  Anti-Trump, Votare, Organizaţii oculte, SUA, Alegeri prezidenţiale, Bohemian Grove, Colin Powel, Hillary Clinton, Donald Trump, SUA


  Știrile Zilei