11:23 20 Ianuarie 2018
În direct
  Alep, Siria

  Teroriștii au utilizat arme chimice în atacurile din Alep - Miliția siriană

  © Sputnik/ Michael Alaeddin
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  3102

  Reprezentanții miliției locale au declarat pentru RIA Novosti că teroriștii au utilizat arme chimice în timpul atacurilor în orașul Alep din Siria.

  Teroriștii au atacat pozițiile armatei siriene în sud-vestul orașului Alep, utilizând rachete cu gaz toxic, transmite RIA Novosti, cu referire la surse din cadrul miliției. 

  „Militanții au lansat rachete artizanale cu gaze otrăvitoare înspre noi și militarii sirieni lângă Academia militară Al-Asad. Este dificil ce fel de soluție chimică a fost folosită”, a menționat sursa.

  Teroriștii Frontului Al-Nursa și anumite grupuri de rebeli sirieni au lansat o ofensivă spre sud-vestul Alep vineri. Timp de trei zile teroriștii atacă unitățile armatei siriene. Forțele guvernamentale siriene au reușit să recapete pozițiile din districtul 1070 pe timp de noapte.

  Rebelii au atacat cartierele rezidențiale din partea de vest și centru a orașului Alep. Potrivit lucrătorilor medicali, cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 150 rănite. 

  ​Nu ratați cele mai importante evenimente, știri, analize și comentarii pe SputnikNews.ro.

  Pentru a fi la curent cu noutățile Sputnik și a urmari instantaneu știrile pe telefonul mobil sau tabletă, descarcați aplicația noastră.

  Spunem ceea ce alții trec sub tăcere.

  Descărcați aplicația pentru IPhone >>

  Descărcați aplicația pentru Android >>

  Tematic

  Coaliția condusă de SUA distruge infrastructura și atacă civilii din Siria
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei