08:08 21 August 2019
În direct
 • EUR19.64
 • USD17.72
 • RUB0.27
 • RON4.15
 • UAH0.70
  Хиллари Клинтон

  Dezvăluire-bombă: documentele Wikileaks care vor duce la arestarea lui Hillary

  © REUTERS / Shannon Stapleton
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  85091

  După ce șeful FBI a redeschis ancheta asupra e-mailurilor lui Hillary Clinton, vine încă o lovitură pentru candidata democrată la președinția SUA. Julian Assange, editorul-șef al WikiLeaks, a făcut un anunț-bombă.

  BUCUREȘTI, 31 oct — Sputnik. Doar cu o zi înainte ca șeful FBI să redeschidă ancheta cu privire la e-mailurile lui Hillary Clinton, candidata democrată la Casa Albă a avut parte de neplăceri create chiar de propria echipă democrată, scrie nasultv.ro

  Astfel, Joe Biden, vicepreședintele USA, a refuzat să facă parte din viitoarea administrație a doamnei Clinton.

  Hillary Clinton este reinvestigată pentru transmiterea de documente strict secrete, o acuzație care se învecinează cu cea de înaltă tradare.

  Ultima bombă a fost lansată de Julian Assange, editorul-șef al WikiLeaks, care susține că urmatoarele documente Wikileaks o vor duce pe Hillary Clinton direct la pușcărie.

  „Abia acum îmi explic graba cu care Şeful FBI, până mai ieri un intim apropiat al doamnei Clinton, a găsit nişte e-mailuri uitate într-un sertar! Şi s-a hotărât, aşa peste noapte, să redeschidă ancheta! Desigur, nu exclud o tergiversare a anchetei, pînă după 8 noiembrie, ceva asemănător cu amânarea Judecăţii lui Iohannis de la ICCJ pînă…pînă a ajuns Preşedinte!", scrie Radu Moraru.

  Tematic

  WikiLeaks a făcut publice emailurile șefului de campanie a lui Clinton
  Tagurile:
  WikiLeaks, Hillary Clinton, SUA


  Știrile Zilei