11:19 26 Mai 2020
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.73
 • RUB0.25
 • RON3.99
 • UAH0.66
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Arestarea lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks (33)
  4021

  Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, susține că Rusia nu are nicio implicare în scurgerea de informații din corespondența șefei echipei electorale a candidatului democraților la președinția SUA, Hillary Clinton.

  CHIȘINĂU, 3 noiembrie — Sputnik. La începutul lunii octombrie curent, în cadrul unei conferințe video de la Berlin, Assange a promis că va publica date importante despre guvernele a trei țări și despre alegerile din SUA.

  Acum o zi pe site-ul WikiLeaks a fost publicată deja cea de a 26-a parte a corespondenței șefei stafului electoral a lui Hillary Clinton. Reprezentanții candidatei au declarat că Rusia ar fi oferit aceste documente.

  „Nu este adevărat. Vă putem confirma faptul că nu guvernul Rusiei este sursa", a declarat Assange într-un interviu pentru RT.

  El a mai declarat că o compătimește pe Hillary Clinton, „pe care ambițiile o macină din interior".

  Comentând acest incident președintele Rusiei Vladimir Putin a declarat că în aceste documente nu există nimic legat de interesele Moscovei, iar isteria în jurul acestora este provocată cu scopul distragerii atenției de la conținutul acelor documente.

  Тема:
  Arestarea lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks (33)

  Tematic

  Assange declară că 80% din Agenția Naţională de Securitate a SUA este privată
  Tagurile:
  E-mail, Corespondență, Hackeri, Clinton, Julian Assange, Hillary Clinton, Vladimir Putin, Europa, Rusia, SUA


  Știrile Zilei