23:28 14 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Alegeri Franța 2017 (62)
  7243

  Candidatul naționalist pentru funcția de președinte al Franței, Marine Le Pen, a declarat că prioritatea ei va constitui protecția producătorilor francezi de “concurența internațională neloială”.

  CHIȘINĂU, 20 nov — Sputnik. Liderul partidului francez Frontul Național, Marine Le Pen, a declarat că scopul ei este apărarea intereselor naționale ale Franței, anunță RIA Novosti.

  "Sunt candidatul patriotic. Lupt pentru poporul meu și acesta este scopul meu în calitate de candidat la funcția de președinte", a declarat Le Pen la postul de televiziune France 3, menționând că va propune modificări ale constituției prin intermediul referendumului, în special, în ceea ce privește "prioritatea națională".

  Ea subliniat, de asemenea, necesitatea respectării intereselor naționale și a propus încetarea a ceea ce în opinia ei este "concurența internațională neloială, care omoară" producătorii francezi.

  "Toate măsurile de protecție a companiilor naționale și ceea ce numim "fabricat în Franța" sunt interzise în Uniunea Europeană. Am propus să punem capăt concurenței internaționale neloiale, care ne omoară producătorii. Importăm producția la prețuri foarte mici. E o concurență neloială inacceptabilă", a spus Le Pen.

  "Împreună cu președintele Donald Trump, prim-ministrul Marii Britaniei Theresa May, președintele Rusiei, Vladimir Putin, grupul de la Vișegrad (Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia n.r.) nu mă simt izolată", a spus Marine Le Pen, vorbind despre victoria ideologică a forțelor patriotice în lume.

  Тема:
  Alegeri Franța 2017 (62)
  Tagurile:
  Protecționism, Alegerile prezidențiale din Franța, Franța, Marine Le Pen, Naționalism, Alegerile prezidențiale din Franța, Marine Le Pen, Franța


  Știrile Zilei