22:18 10 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (118)
  5234631

  Americanii vor ca multimiliardarul George Soros să fie pus sub acuzare la nivel federal, fiind considerat vinovat de mai multe infracțiuni grave. Care sunt acestea.

  BUCUREȘTI, 23 noi — Sputnik, Doina Crainic. În SUA circulă pe internet o petiție pentru punerea sub acuzare la nivel federal a multimiliardarului George Soros, petiție care a adunat deja mii de semnături.

  Soros este considera vinovat de subminarea ordinii de drept prin finanțarea unor carteluri, precum și a unor grupuri de interese, inclusiv teroriste.

  Multimiliardarul folosește banii pentru a câștiga influență, folosindu-se apoi de această influență pentru a determina producerea unor schimbări radicale în structura societății americane — până la subminarea sistemului politic al SUA și modificarea legislației americane pentru a corespunde intereselor sale nocive — uneori prin mituirea directă a politicienilor americani, se precizează în petiție.

  Mai mult, Soros cheltuiește milioane de dolari pentru a perpetua violența în Statele Unite. De exemplu, George Soros a finanțat unele grupări implicate în revoltele din Ferguson. 

  Organizația sa cunoscută sub numele de „Open Society Institute" este un finanțator regulat al Comitetului americano-arab anti-discriminare (ADC), care sprijină în mod activ terorismul islamic prin faptul că ia în mod public apărarea atacatorilor sinucigași cu bombe. 

  De asemenea, presa a dezvăluit că George Soros este un finanțator activ al cartelului mexican La Raza, cunoscut pentru săvârșirea a mai multor crime, pentru contrabanda cu droguri ilegale în Statele Unite și răspândirea violenței pe pământul american.

  Petiția cere CIA să pună sub acuzare și să îl aresteze pe George Soros, pentru a fi adus în fața justiției pentru perpetuarea violenței, a terorismului și a comerțului ilicit cu droguri, precum și a violenței pe teritoriul american.

  Тема:
  Cine este George Soros (118)
  Tagurile:
  Petiție, miliardar, Acuzare, Open Society Institute, CIA, Acuzație, Arest, George Soros, George Soros


  Știrile Zilei