19:40 16 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.70
 • USD17.76
 • RUB0.28
 • RON4.16
 • UAH0.72
  George Soros

  Soros, după victoria lui Trump: "Au fost trezite forțele întunericului".

  © AFP 2019 / Brendan Smialowski
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (109)
  17134

  Magnatul George Soros a afirmat în direct la un post de televiziune american că este șocat de urmările alegerii lui Trump ca președinte al SUA și anunță că va investi 10 milioane de dolari pentru a finanța grupurile care se opun politicilor lui Trump, scrie New York Times.

  BUCUREȘTI, 24 nov — Sputnik. Cunoscut ca fiind cel mai mare donator pentru cauze liberale și democratice din lume, George Soros a recunoscut că va investi masiv în perioada următoare pentru a contracara politicile președintelui American Donald Trump.

  "Trebuie să facem ceva și să oprim ceea ce se întâmplă aici" a spus Soros, care este de părere că prin alegerea lui Trump "au fost trezite forțele întunericului".

  Organizația condusă de Soros, Open Society Foundation a anunțat deja că în zilele următoare va finanța cu suma de cinci milioane de dolari grupuri comunitare și organizații civice pentru a dezvolta planuri de combatere a violenței rasiale sau etnice, după ce mai multe incidente de acest fel ar fi fost raportate în ultimul timp.

  Într-un interviu pentru CBS News, Donald Trump a fost întrebat despre aceste acte de violență fizică și verbal la adresa imigranților din Statele Unite, iar răspunsul președintelui a fost ferm: "Sunt extrem de trist să aflu despre astfel de acte. Vă spun: opriți-vă! Dacă credeți că ajută să spun eu asta, atunci o spun: opriți-vă!"

  Тема:
  Cine este George Soros (109)

  Tematic

  Americanii vor punerea sub acuzare la nivel federal a lui George Soros
  Tagurile:
  Fortele intunericului, Donald Trump, George Soros, SUA


  Știrile Zilei